Ejendomsdatabasen® løsningsmodeller

Webapplikation

Ejendomsdatabasen® webapplikation – ejendomsdata online

Her på ejendomsdatabasen.dk finder du fuld, browserbaseret platform til formulering og lagring af forespørgsler og analyser.

Du kan foretage opslag på et stort udvalg af oplysningerne fra de danske ejendomsdataregistre, gemme forespørgsler og bruge dem ved bestillinger.

Vi står inde for sikkerheden i miljøet og sikrer dig, at data ligger godt her hos os i Geomatic.

Du skal bare koncentrere dig om at blive klogere på de rette data.

 

 

Webservice

Ejendomsdatabasen® webservice

Med Ejendomsdatabasen® webservice sikrer du dig, at de ejendomsoplysninger som du og din organisation benytter i jeres egne it-systemer altid er fuldt opdateret.

Vi sørger for at berige og levere de rette oplysninger om en ejendom, en bygning eller en boligenhed efterhånden som du spørger efter dem (via et opslag foretaget fx i en kunderådgivers terminal).

Eller vi kan levere større berigelser på én gang hvor vi hæfter alle ønskede oplysninger på en mængde adresser eller ejendomsnumre på én gang.

 

 

Server

Ejendomsdatabasen® server

Med Ejendomsdatabasen®server får I leveret netop de ejendomsdata som har relevans og værdi hos jer. I får data in-house, således at I selv kan trække dem videre ud i alle ender af organisationen derfra.

Vi tager os bare forinden af at opdatere, validere, og forskønne dataene. Vi sørger for daglige opdateringer, og via ftp sørger vi for at data lægges på en dedikeret server hos jer.

Fordelen er at I altid har alle data opdateret i en tilgængelig, aftalt form på en server som I drifter.